RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

В Україну не впустили соратника Жириновського: фото

У вівторок, 25 червня, Державна прикордонна служба України (ДПСУ) не пустила в країну соратника скандального російського політика Володимира Жириновського, депутата Держдуми Росії Едуарда Маркіна.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

Так, політик прилетів рейсом з Риги в київський аеропорт "Бориспіль", його зупинили під час проходження прикордонного контролю.

"Прикордонники з'ясували, що російському політику заборонений в'їзд в Україну правоохоронними органами. Наразі громадянина РФ через державний кордон не пропущено і повернуто зворотнім рейсом", - заявили в Державній прикордонній службі України (ДПСУ), не вказуючи імені політика.

Як відомо, 50-річний Маркін обирався в Державну Думу Російської Федерації 5-го і 6-го скликань. Представляє партію ЛДПР Володимира Жириновського. За даними російського Forbes на 2015 рік, його статки оцінювалися майже в 200 млн рублів (близько 83 млн грн.).

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що українські прикордонники не пустили в країну гітариста російського гурту "Бахит-компот", який намагався пройти контроль в аеропорту "Київ" після прильоту з Мінська.

Крім того, ведучий і блогер-інтерв'юер Анатолій Анатоліч має намір судитися з українською авіакомпанією МАУ.

Також російська телеведуча і блогер Настя Івлєєва, яка вела популярне тревел-шоу "Орел і Решка. Перезавантаження" не змогла потрапити в Україну через незаконне відвідування окупованого РФ Криму.