RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

За що застрелили кримського татарина під Сімферополем: фото і нові подробиці

У четвер, 11 липня у лісі Бахчисарайського району в окупованому Криму був знайдений мертвим бізнесмен Фахрі Мустафаєв, причиною його вбивства міг стати великий борг.

Про це пише видання "Кримська газета".

За інформацією журналістів, заборгованість йому приватної особи склала два мільйони рублів, а на контакт з кредитором той йти відмовлявся.

За день до вбивства після розмови по телефону Мустафаєв зібрався і поїхав, рідним сказав, що відправився у справах до Сімферополя. 10 липня йому по телефону дзвонив той самий боржник і пропонував обговорити умови повернення боргу. За даними видання, боржник вбив Мустафаєва після спроби повернення частини боргу матеріальним майном.

У окупаційному Слідкомі РФ повідомили, що підозрюваний у справі - 37-річний місцевий житель, вже затриманий. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

"Як зізнався затриманий, між ним і загиблим стався конфлікт через нібито наявний борг. Тіло знайомого після скоєння вбивства він сховав у ямі і закидав камінням, а його автомобіль попросив приятеля відігнати в інший населений пункт", - додали у відомстві.

Як повідомляв "Апостроф", 10 липня, в Криму зник син активіста Мустафи Мустафаєва - Фахрі Мустафаєв, а пізніше його знайшли мертвим.