RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Бойовик ДНР вбив поліцейського в Росії: фото, відео і подробиці

У п'ятницю, 12 липня, в місті Середнеколимськ (Росія) чоловік, який раніше воював за бойовиків на Донбасі, відкрив вогонь по поліцейським: один правоохоронець був убитий.

Про це повідомляють "Новини Якутії".

"12 липня в чергову частину відділу МВС Росії по Середньоколимському району надійшло повідомлення від місцевої жительки про конфліктну ситуацію з чоловіком і потенційну загрозу для її життя і здоров'я. На місце події вирушили помічник чергового відділу поліції і співробітник Росгвардіі", - повідомили в прес-службі слідчого комітету Якутії.

Викликали поліцію також сусіди, через те, що 50-річний Олександр Гаврилов відкрив стрілянину з мисливської рушниці по собаках. На місце прибув наряд поліції, який спробував заспокоїти стрілка, проте той відкрив вогонь і по ним. В результаті один поліцейський був убитий, ще один отримав поранення.

Після цього, Гаврилов вийшов з дому, підійшов до поліцейського автомобіля і застрелився зі своєї рушниці. За словами сусідів Гаврилова, у нього часто траплялися зриви, він випивав, лаявся з людьми. За деякими даними Олександр Гаврилов брав участь в бойових діях на Донбасі в якості "добровольця" так званої ДНР.

Гаврилов також перед тим як застрелитися підпалив свій будинок.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на окупованому Донбасі бойовик ДНР на дорогому авто влаштував страшну ДТП, в якій загинула 15-річна дівчина.