RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

14 влучень з 19-ти: з'явилося відео "зачистки" бойовиків в гарячій точці на Донбасі

Військовослужбовці Збройних сил України на одній з найбільш активних ділянок фронту на Донбасі , в Авдіївській промзоні, припинили спроби провокацій з боку бойовиків.

Відповідне відео опублікував боєць 93-ій ОМБр Холодний Яр Рустам Мустафаєв.

"Завдяки спільним діям командування батальйону, розвідки та мінометного взводу, наш підрозділ мав майже цілодобове прикриття та змогу миттєво придушувати будь-які провокації ворога. Це дало змогу утримувати найгарячішу ділянку Авдіївської промки без втрат. Кожного разу, коли ворог відкривав вогонь, у повітря піднімався коптер і фіксував ворожу вогневу точку. Після цього була адекватна відповідь. На відео зафіксовано повне знищення вогневої позиції противника. Точність роботи б’є всі рекорди, того ранку вдалося загнати в ціль 14 з 19 мін. Вражає?", - пише боєць.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", представник України в робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний заявив, що заборона на ведення вогню на Донбасі не має на увазі відмову військ ЗСУ від захисту і відповідей на провокації бойовиків.