RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Під Києвом під час зльоту сталася серйозна НП з пасажирським літаком: фото і відео

У понеділок, 29 липня, літак Boeing 767 авіакомпанії МАУ, що здійснював рейс Київ-Бангкок PS 271, відразу ж після зльоту повернувся в аеропорт вильоту Бориспіль.

Про це повідомляє avianews.com.

"В процесі набору висоти екіпажем було помічено різку зміну параметрів одного з двигунів, імовірно - попадання птаха. Проаналізувавши ситуацію, екіпаж на підставі регламентуючої документації прийняв рішення відключити двигун і повернутися в аеропорт вильоту і повідомив диспетчерів про позапланову посадку", - розповіли в прес-службі авіакомпанії журналістам.

Як зазначається, літак здійснив успішну посадку всього через 20 хвилин після зльоту. Оскільки авіалайнер мав велику посадкову масу, відбулося підвищення температури гальмівних пристроїв, в зв'язку з чим спостерігалося їх незначне задимлення.

"Ніхто з пасажирів і членів екіпажу не постраждав. Пасажири доставлені в термінал і продовжать політ після заміни літака", - додали в авіакомпанії.

Пізніше також стало відомо, що виліт резервного Boeing 767 UR-GEA, який повинен доставити мандрівників рейсу PS 271 в Бангкок, стався в 2:08 30 липня.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 12 липня в аеропорту "Київ" (Жуляни) пасажирський літак викотився за межі злітно-посадочної смуги.