RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Вилучили багато зброї: з'явилися дані про чоловіка, який прострілив голову охоронцю в Полтаві

Стали відомі дані про стрілка, який 6 серпня із пістолета поранив охоронця кафе "Ботанік" в Полтаві.

Про це повідомляє інтернет-видання "Полтавщина".

7 серпня поліція оперативно затримала ймовірного стрільця. Про це також повідомив глава ГУНП в Полтавській області Андрій Замахін.

Стало відомо, що підозрюваним виявився 62-річний житель Полтави Віктор М. Його затримання відбулося біля багатоквартирного будинку в провулку Кустарному, де він живе разом з дружиною і двома собаками. Раніше він тричі притягувався до адміністративної відповідальності. Зокрема, за вигул собаки без намордника і за дрібні крадіжки з магазинів.

В квітні 2016 року Жовтневий райсуд Полтави оштрафував Віктора М. за вигул собаки без намордника, в результаті чого було завдано шкоди потерпілому. У липні 2018 року він попався на крадіжці свинини з магазину "АТБ", а в березні 2019 року - на крадіжці цукру з магазину "Велмарт". Також відомо, що протягом 2006-2015 років у нього був відкритий ФОП з діяльністю в сфері реклами.

Поліцейські також провели обшук у підозрюваного. У нього вилучилиі зброю і багато патронів.

Тим часом потерпілий охоронець знаходиться в Полтавській обласній клінічній лікарні ім. М.В.Скліфосовського. Постраждалого прооперували - провели декомпресійну трепанацію черепа, щоб усунути наслідки набряку мозку і крововиливи.

Як повідомляв "Апостроф", 3 серпня в селі Нерубайське, передмісті Одеси, чоловік з обрізом напав на відділення "Нової пошти", а перед цим - обстріляв автомобіль на трасі.