RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вбивство 16-річної дівчини в Києві: фото, відео і подробиці інциденту

16-річну школярку, тіло якої було знайдено в квартирі, вбив її батько в стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Дівчину знаша мертве її бабуся, яка прийшла додому - в квартиру по вулиці Олександра Попова на столичній Оболоні. Літня жінка відразу викликала поліцію.

"Правоохоронцям, які прибули на місце події, господар будинку розповів, що він прийшов додому напідпитку, а дочки це не сподобалося, і між ними виникла сварка. Під час конфлікту дівчина нібито хотіла вийти з дому на вулицю, але батько не дозволив їй це зробити і зв'язав її мотузкою. Потім він пішов спати, а коли прокинувся, то побачив, що дочка лежить без ознак життя", - розповів начальник Оболонського управління поліції Віталій Биков.

Бабуся школярки є її офіційним опікуном: її мати в родині вже давно не бачили, а батька кілька років тому позбавили батьківських прав.

Тіло потерпілої направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Підозрюваного у вбивстві родича затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри і обрання запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві чоловік вбив в під'їзді 23-річну екс-дружину. Злочинця розшукує поліція.

Також поліцейські затримали подружжя, яке підозрюють у вбивстві молодого таксиста в Києві. Вони виявилися іноземцями, які незаконно жили під Києвом.