RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Києвом насильник три дні тримав в полоні жінку-інваліда: поліція показала його фото

У місті Бровари Київської області поліція затримала ґвалтівника, який взяв в полон жінку з інвалідністю.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Як з'ясувалося, 51-річний чоловік запросив до себе в гості знайому 54-річну жінку. Вона, не бачачи небезпеки, погодилася прийти, оскільки дружила з його співмешканкою.

Однак, подруги в квартирі не було, а чоловік закрив двері на ключ. Три дні він утримував жінку з інвалідністю першого ступеня проти її волі. Зловмисник здійснював щодо неї дії сексуального характеру застосовуючи фізичне насильство.

Коли співмешканка насильника повернулася додому, побачила побиту подругу і відразу повідомила в поліцію. Правоохоронці затримали ґвалтівника в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. З квартири поліцейські вилучили речі потерпілої, в якості речових доказів.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів передбачених частиною 1 статті 152 (Зґвалтування), статті 153 (Сексуальне насильство вчинене неприродним способом) і частини 1 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Постраждала зараз перебуває в лікарні, у неї перелом плечової кістки, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітки.

Як повідомляв "Апостроф", 26 вересня в поліцію звернувся чоловік, який заявив, що два малознайомих хлопця в автомобілі зґвалтували його 16-річну дочку, поліцейські оперативно їх затримали.