RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В аварії з вантажівкою загинув гуморист, який виступав перед Зеленським: фото і відео ДТП

У Росії автомобіль з групою організаторів Татарської ліги КВН зіткнувся з вантажівкою "КамАЗ": в аварії загинуло двоє людей, в тому числі Ільяс Хасанов, який виступав перед Володимиром Зеленським у шоу "Розсміши коміка".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "РБК-Україна".

ДТП сталася на трасі Казань-Набережні Челни. В автомобілі, який потрапив в ДТП знаходилися засновниця Татарської ліги КВН Фаріда Таштабанова, відомі КВНщики Ільяс Хасанов, Руслан Тюпа, Руслан Харисов і помічниця команди Катерина Захарова. Ільяс Хасанов перебував за кермом автомобіля.

Фаріда Таштабанова померла на місці, інших доставили в лікарню з травмами різного ступеня важкості. Ільяс Хасанов помер в реанімації 12 листопада, не приходячи до тями.

Ільяс Хасанов - знаменитий комік і зірка КВН. Він був учасником таких передач, як Comedy Баттл, "Розсміши коміка", Stream stund up. Організував клуб стендаперов в Набережних Челнах. Він брав участь в програмі "Розсміши коміка" в Україні в 2018 році і йому навіть вдалося розсмішити Володимира Зеленського та Євгена Кошового.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 12 листопада в результаті ДТП на тимчасово окупованій частині Донбасу загинуло двоє людей , ще 11 отримали травми.