RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Від тіла залишилася тільки рука: спливли нові деталі жахливої ДТП з пішоходом під Києвом, фото

В інтернеті розкрили нові деталі жахливої ДТП з пішоходом на Бориспільській трасі під Києвом - за словами очевидців, від тіла загиблого фактично залишилася тільки рука, впізнати його поки не вдалося.

Про це повідомляє "Інформатор".

Трагедія трапилася близько 20:30. На лінію "102" звернувся водій Toyota, який повідомив про те, що збив людину. На місце терміново направили екіпаж поліції і медиків, але лікарі були безсилі.

Відзначається, що тіло загиблого розтягли проїжджаючі машини, останки розкидало в радіусі 300 метрів по смугах руху.

Водій Toyota розповів, що їхав у крайньому лівому ряду в бік Борисполя. Під час руху він відчув удар і почав перебудовуватися на узбіччя, щоб зупинитися і подивитися, що сталося. Після побачив пошкодження автомобіля і частини тіла на дорозі.

Чоловік додав, що перед ним був ще один заявник, який також повідомив, що на автомобілі BMW збив пішохода. Можливо, що він зачепив вже частини тіла.

По тілу загиблого важко було визначити навіть стать. Лише по уцілілій руці, яку відірвало і відкинуло на розділювач, стало ясно, що це чоловік.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

"Такий жах страшно уявити навіть у найбільш страшному фільмі: автомобілі хвилин 15 їздять по збитому на смерть пішоходу і фрагментах його тіла. У результаті тіло понівечене до невпізнання... Відзначимо тільки, дорогі громадяни, не гуляйте по лівим рядах швидкісних магістралей", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Влад Антонов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві нетверезий водій не впорався з керуванням і врізався в огорожу.