RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Раптово всім стало погано: в Харкові трапилася страшна трагедія з сім'єю, відео

У Харкові сім'я отруїлася чадним газом, в результаті чого з трьох осіб дивом вижила вагітна жінка, а її 35-річного чоловіка і 2-річного сина врятувати не вдалося.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

Так, трагедія сталася в п'ятиповерховому будинку в самому центрі Харкова. Власник однієї з квартир на другому поверсі, подзвонив своєму товаришу і сказав, що всій родині раптово стало погано. Коли той приїхав, то двері йому ніхто не відчинив.

Чоловік негайно викликав поліцейських і рятувальників. За допомогою драбини вони дісталися на балкон. "Побачили, що в кімнаті на підлозі лежить чоловік. Вони разом з працівниками поліції відкрили двері", - розповів прес-секретар Управління ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін.

Тоді до постраждалих викликали медиків. Коли вони приїхали, то хлопчик був вже мертвий, врятувати його батька теж не змогли. До лікарні забрали тільки жінку.

Медики кажуть, що всі троє отруїлися чадним газом. "Насправді зараз можна тільки гадати, але якби виклик надійшов відразу, а не до знайомих спочатку, ті потім викликали співробітників ДСНС. Я думаю, що наслідки могли б бути іншими", - говорить керівник Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.

Всю ніч 26-річна жінка провела в реанімації, а вдень через важкий стан її перевезли в обласну лікарню. Її стан оцінюють як стабільно-важкий. Про смерть близьких жінка ще не знає.

Що стало причиною отруєння фахівці поки не говорять.

"У доступі в дану квартиру нам було відмовлено, тому що проводили слідчі дії. Після того, як він буде, представниками міськгазу буде виконано огляд устаткування для визначення його технічного стану", - говорить прес-секретар ПАТ "Харківміськгаз" Марина Польшина.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпрі троє дітей отруїлися чадним газом.