RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Києвом молодий водій влаштував гонки з "копами" і збив пішохода: фото

У вівторок, 7 січня, вранці в Білій Церкві Київської області був затриманий водій авто з іноземною реєстрацією, який в спробах втекти від погоні правоохоронців збив пішохода.

Про це повідомляється на каналі "Київ оперативний" в Telegram.

Так, відзначається, що поліцейські спробували затримати автомобіль за порушення правил дорожнього руху, однак той зірвався з місця і спробував втікти. В ході погоні водій не впорався з керуванням і наїхав на пішохода, після чого продовжив їхати. Порушника в результаті затримали силами оперативників підрозділу "Тор". Ним виявився 24-річний місцевий житель. У нього при собі не було документів, що підтверджують право керувати авто.

У той же час постраждалу жінку 46 років доставили в лікарню. У неї черепно-мозкова травма, перелом ребер.

У поліції вирішили відкрити провадження у ч.1 ст.286 КК України - порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесне ушкодження потерпілому. Також за фактом було складено два адміністративні протоколи про перевищення швидкості та невиконання вимоги зупинитися. Порушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 8 січня в Дніпропетровській області сталася масштабна аварія за участю автобуса з людьми, в результаті зіткнення на дорозі постраждали 9 осіб, один з яких загинув.