RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Хочуть спустити на гальмах? У справі про ДТП з тещею Притули стався скандальний поворот

Адвокат потерпілих у ДТП за участю Лілії Сопельник, тещі відомого шоумена Сергія Притули і екс-нардепа Віталія Хомутинніка, вважає, що справу хочуть "спустити на гальмах".

Про це він повідомив в коментарі Obozrevatel.

Відзначається, що в даний момент матеріали справи скоро будуть передані в суд і з ними повинні знайомитися потерпілі. Однак Юрій Сухов (так звуть адвоката потерпілих) про це не знав.

"Я вперше від вас це чую. Нам взагалі ніхто нічого не повідомляє. Слідчий пішов у відпустку, всім все одно", - говорить Сухов.

За його словами, вони вже зверталися з адвокатським листом в прокуратуру, а також до генерального прокурора Рябошапки, проте ніхто їм так і не відповів.

За словами Олени Сторожук, адвоката тещі Притули і Хомутинніка, водійка зараз знаходиться під нічним домашнім арештом, суд не змінив їй запобіжний захід.

"Нічого не змінилося з тих пір, вона все також під домашнім арештом. Досудове розслідування завершено, з матеріалами справи повинні знайомитися потерпілі", - говорить Сторожук.

Однак Сухов каже, що вони не тільки не знають про долю справи, їх вдруге навіть не запросили на суд, де обирався запобіжний захід Сопельник.

"Таке враження, що навколо справи повна тиша, і в таких умовах вони хочуть спустити його на гальмах. Ми навіть до сих пір не бачили текст підозри Сопельник, від нас все приховують. Але ми наполягаємо на тому, щоб покарання для Сопельник було реальним", - підкреслює Сухов.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео страшної аварії за участю тещі Сергія Притули і Віталія Хомутинніка.