RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Госпіталізація українця на Закарпатті після контакту з китайцем: медики зробили важливу заяву

З'явилися важливі подробиці про госпіталізацію в обласну інфекційну лікарню на Закарпатті жителя села Дідове Берегівського району, у якого була підозра на коронавірус. З'ясувалося, що у нього бронхіт і вірусом він не заражений.

Як повідомляє "Апостроф", про це в коментарі "Обзоревателю" сказали в Закарпатській ОДА.

"У нього звичайний бронхіт. Як кажуть лікарі, ні за симптомами, ні в анамнезі у нього коронавіруса немає. Але оскільки зараз в області паніка через цю хворобу, то його відразу ж госпіталізували і взяли всі аналізи. Матеріали відправили до Києва, чекаємо остаточних результатів. Але хвилюватися не варто, у нього тільки бронхіт", - кажуть там.

У свою чергу виконуючий обов'язки генерального директора ГУ "Центр громадського здоров'я МОЗ Украіни" Ігор Кузін також підтвердив інформацію.

"Чоловік був госпіталізований вчора (24 лютого), і насправді вже 10 діб, як тривають клінічні прояви, підвищена температура, але не така, як зазвичай відбувається при інфікуванні новим коронавірусом людини", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", в Китаї, який "закритий" через епідемію коронавірусу, в деяких районах людям забороняють виходити з дому.