RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Намагався вбити дитину: підліток під Києвом влаштував криваву різанину, фото

У неділю, 1 березня, в Києво-Святошинському районі 14-річний хлопець, якому набридли повчання тітки, ножем і сокирою завдав їй множинні поранення, а також своєму двоюрідному 4-річному брату.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Як з'ясувалося, підліток проживав разом з родичами окремо від матері киянки, оскільки ходив в приватний навчальний заклад, неподалік. Між родичами відбулася чергова сварка і тоді у малолітнього хлопця з'явився злочинний умисел. Школяр взяв кухонний ніж і накинувся на свою тітку - завдав їй удар ножем в груди.

Жінка почала оборонятися і вихопила ніж, однак племінник побіг на кухню і взяв ще один ніж і сокиру. Потерпіла вибігла з дому і почала дзвонити сестрі, проте хлопець вибив сокирою телефон у неї з рук і знову почав наносити удари. Пізніше зловмисник переключився на 4-річного двоюрідного брата, якому також завдав численних ножових поранень.

Саме в цей час в будинок прийшла мати кривдника, якій родичка встигла повідомити про злочин. Втім, хлопець намагався вдарити ножем і рідну матір, а потім він втік з двору в невідомому напрямку.

Поліція оперативно встановила місцезнаходження нападника. Зараз він затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення підозри.

На місці події поліцейські вилучили знаряддя злочину - ножі та сокиру. Постраждалі родичі перебувають в реанімаційному відділенні лікарні з множинними ножовими пораненнями, їх стан стабільно важкий.

Слідчі кваліфікували цю подію за ч. 2 ст.15 (замах на злочин), п.1 п.2 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", в російському місто Ульяновськ 15-річний учень восьмого класу Артем Федотов здійснив напад на свою 59-річну вчительку. Він порізав жінку ножем, після чого втік, але його вдалося зловити.