RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

​Згоріла за 10 днів: названо причину смерті легенди української соціології

29 березня настало 9 днів з дня смерті легенди української соціології Ірини Бекешкіної.

Про це повідомляє працівник Фонду "Демократичні ініціативи" і подруга Бекешкіної - Ірина Філіпчук на своїй Facebook-сторінці.

Ірини Еріківни не стало 21 березня. Але її подруга розповіла, що Бекешкіну можна було врятувати, якби рік тому прооперували виразку шлунку.

"Їй пропонували операцію. Вона не могла прийняти рішення, боялася ускладнень. А я боялася взяти на себе відповідальність і умовити її на операцію. Але інша подруга N категорично не радила Ірі операцію, приводила їй всякі страшні приклади ускладнень. Й Іра недавно говорила: "як шкода, що я послухала N, зробила б рік тому операцію і вже забула б про хворобу", - написала Філіпчук.

За її словами, за 10 днів до смерті Ірина прийшла, як завжди, активна, позитивна в кабінет до головлікаря і каже: "У мене нічого не болить, але у мене погані аналізи". Добре, зазначив лікар, давайте ми Вас госпіталізуємо і зробимо якісну діагностику.

роблять. І діагностика показує 4 стадію онкозахворювання. Онко всюди: голова, хребет, шлунок. І стрімкий відхід. Лікарі сказали, що протокол лікування такої форми онкології однаковий і в Україні, і в Ізраїлі, і в Америці", - написала подруга Бекешкіної.

Як повідомляв "Апостроф",18 березняпішла з життя український дизайнер Нателла Надєждіна, власниця бренду NADEZDINA, у якої одягалися зірки шоу-бізнесу.