RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ховається в Києві: поліція розшукує втікача з ознаками коронавірусу

У місті Миргород Полтавської області, 2 квітня чоловік з ознаками коронавірусної інфекції відмовився здати аналізи і втік, ймовірно він перебуває в Києві.

Про це повідомляється на сайті Полтавської ОДА.

"Зараз поліція займається пошуком чоловіка, адже є інформація, що він ховається в Києві. Ніхто не говорить, що ця людина хвора. Але така ймовірність є. Це велика безвідповідальність. Адже утікач наражає на небезпеку не тільки себе, а й оточуючих і близьких", - зазначив голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Всього на Полтавщині на самоізоляції під наглядом лікарів знаходиться 2024 людини, які повернулися з-за кордону. 993 успішно її закінчили і вважаються здоровими.

За час карантину в Полтавській області правоохоронці склали 65 адмінпротоколів про порушення режиму. З них: 8 за порушення самоізоляції, 8 за порушення карантинних обмежень автоперевізниками і 49 проти суб'єктів підприємницької діяльності.

Як повідомляв "Апостроф", з понеділка, 6 квітня, в Україні почнуть діяти посилені карантинні заходи у зв'язку з поширенням коронавірусу.