RU  UA  EN

Четвер, 13 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.50
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 червня

Всі новини

Дивом без загиблих: в страшній аварії в Дніпрі постраждала дитина - фото з місця НП

У неділю, 26 квітня, в Дніпрі автомобілі Mitsubishi і ВАЗ потрапили в серйозну ДТП.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС в місті Дніпро.

Аварія трапилася о 12:13 на вулиці Андрейченко. На виклик прибули рятувальники і медики, а також поліція.

Як пише видання "Інформатор", за словами очевидця, автомобілі рухалися один одному назустріч, ВАЗ занесло на слизькій дорозі, в результаті чого і сталося зіткнення. Точну причину аварії встановить слідчий.

Внаслідок ДТП 31-річного водія ВАЗ затисло всередині автомобіля. Рятувальники дістали постраждалого та передали його лікарям. Також постраждала і дитина - малнького хлопчика госпіталізували.

Ігор Майденко, завідувач приймальним відділенням обласної дитячої лікарні розповів, що дитину оглянули всі лікарі - нейрохірург, травматолог, хірург. Ніяких відхилень від норми не виявили, малюк почуває себе добре і вже не потребує медичної допомоги, його відпустили додому.

На місці працювали 4 людини особового складу ДСНС і 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Як повідомляв "Апостроф", в Дніпрі в п'ятницю, 24 квітня, на вулиці Чернишевського зіткнулися мікроавтобус Opel Vivaro і легковий автомобіль Toyota Camry, в якому знаходилися молодята.

Також раніше в Дніпрі сталася страшна ДТП на пішохідному переході - водій фури не помітив пенсіонерку, яка йшла на зелене світло світлофора, і збив її.