RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Скільки військових Путіна загинуло на Донбасі: названо вражаючі цифри

За час проведення ООС втрати російсько-окупаційних військ на Донбасі склали 1234 убитими і 2074 пораненими.

Як повідомляє "Апостроф", такі цифри назвав командувач операцією Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко в інтерв'ю "Укрінформу".

Він наголосив, що з початку проведення ООС (30 квітня 2018 року) українські захисники добре вивчили ворога, його підступну і злочинну тактику, знають, як діяти за будь-якого розвитку ситуації. Майже кожна провокація окупантів отримує адекватну відповідь ЗСУ.

"Тільки за цей рік підтверджено ліквідацію 143 загарбників і ще 273 були поранені. Крім цього нашими воїнами знищено 28 одиниць техніки. Всього за час проведення ООС втрати російсько-окупаційних військ склали 1234 убитими і 2074 пораненими", - повідомив Кравченко.

Як повідомляв "Апостроф", військовий оглядач Михайло Жирохов попередив, що на початку травня в зоні ООС можливі провокації. Це пов'язано з тим, що бойовики будуть "відзначати" травневі свята, а також зі спробами Кремля продавити свої умови на відеоконференції глав МЗС України, Франції, Німеччини та Росії 30 квітня. Однак до осені не варто чекати якихось серйозних змін на фронті.