RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Батько не виключає, що дитина жива: в справі про смерть породіллі під Запоріжжям новий поворот

Чоловік померлої породіллі з Енергодара заявив, що тіло їх новонародженої дитини, яка за словами медиків народилася мертвою, зникло. Чоловік не виключає, що дитина жива.

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі "Це Запоріжжя".

Нагадаємо, у 34-річної дружини Святослава Наумічева на 7,5 місяці вагітності відійшли води. Вона потрапила до пологового відділення міста Енергодар. Після хірургічного втручання (кесарів розтин) лікарів - дитина мертвонароджена, а у дружини відмовили нирки. Після того, як родичі наполягли, породіллю перевезли в Запоріжжя. Там лікарі 43 дня боролися за її життя, але врятувати її не вдалося, жінка померла.

Разом з матір'ю хотіли поховати і дитину, тіло якої, як думав батько, весь цей час перебувало в Енергодарському морзі. Однак там його не виявилося.

Батько губиться у здогадках, куди могло зникнути тіло новонародженої дитини.

"Якщо в морг вона (дитина, - "Апостроф") не надходила, якщо записи в морзі, що її відправили на поховання немає, то в голову лізуть різні фантастичні ідеї - починаючи з того, що її продали в якусь приватну клініку, або вона може жива була, а може просто десь з біоматеріалом закопали... ", - каже батько.

Чоловік додав, що кожен день перебування його дружини в лікарні коштував 5 тисяч гривень, тому він відклав похорон дитини. Йому обіцяли, що її тіло буде лежати в морзі стільки, скільки потрібно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що з інфікованою на коронавірус жінкою, яка померла після пологів у лікарні Івано-Франківська, контактували медики, у яких також виявили COVID-19.