RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Інцидент біля військового об'єкта на Арабатській стрілці: довелося застосувати зброю

У суботу, 5 вересня, група громадян намагалася наблизитися до території військового об'єкта в Херсонській області. Військовим для попередження протиправних дій зловмисників довелося застосувати зброю.

Як передає "Апостроф", про це йдеться в повідомленні Командування об'єднаних сил ЗС України на сторінці у Facebook.

Інцидент стався близько 17-ї години 5 вересня. Чергова зміна одного з підрозділів, який виконує бойові завдання у Херсонській області, здійснила кілька пострілів для попередження наближення окремої групи громадян України до території військового об’єкту, розташованого в районі Арабатської стрілки.

"Після застосування зброї на попередження зазначені громадяни припинили здійснення протиправних дій по відношенню до особового складу, що несе службу з оборони військового об’єкту", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав. На місці події працюють правоохоронні органи.

Як повідомляв "Апостроф", у відповідь на погрози бойовиків обстріляти позиції ЗСУ у неділю, 6 вересня, має відбутися позачергове засідання Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі в режимі відеоконференції. Буде обговорюватися наказ ватажка бойовиків ДНР Дениса Пушиліна знищити інженерні споруди Збройних сил України на лінії зіткнення.