RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Тернополі після вбивства завуча школи сталася загадкова смерть її знайомого

У Тернополі, 22 вересня, у власній квартирі знайшли мертвою заступника директора школи №11 Анжелу Макаренко. У 53-річної жінки була розбита голова і порізана шия. У вбивстві підозрюють її знайомого банкіра, який незабаром покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Спікер поліції Тернопільській області Сергій Крета повідомив, що так як з дому жінки нічого не пропало, і гроші і золоті прикраси на місці, версія пограбування відпала.

"Швидше за все вбивство сталося на побутовому грунті, про це говорив і характер завданих травм. Поліція перевірила камери спостереження, опитала в тому числі і співробітників школи. З'ясувалося, що до завуча в той день приходив чоловік", - говорить він.

Поліція встановила особу людини, що приходив до жінки. Ним виявився співробітник одного з тернопільських банків. Через якийсь час було виявлено його тіло - чоловік повісився в шахті ліфта багатоповерхового будинку неподалік від свого місця проживання.

"За попередньою версією, конфлікт стався через гроші. Хто кому був винен, ми поки не знаємо, тому що чоловік теж не був бідною людиною", - зазначив Крета.

За словами колег і знайомих, Анжела Макаренко була товариською і відкритою людиною, любила мистецтво, театр, оперу, живу музику. У неї не було ні сім'ї, ні дітей, а після недавньої смерті матері, вона залишилася зовсім одна. Похорон вчительки відбудуться 25 вересня.

Як повідомляв "Апостроф", в Житомирській області жорстоко вбили 39-річну співробітницю бібліотеки. У вбивстві підозрюють підлітка.