RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Під Львовом вчителька побила школяра на очах дітей: відео викликало хвилю гніву

3 грудня у Львівській області вчителька побила учня в класі при інших дітях.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Інцидент стався в школі в селі Потелич в Жовківському районі. Вчителька помітила бійку школярів в коридорі під час перерви. Вона розвела учнів і зайшла з ними в клас.

Один з хлопчиків грубо висловився в її сторону. На це викладач відреагувала агресивно: кричала на учня і кілька разів вдарила його долонею по потилиці.

Однокласники хлопчика зняли те, що відбувалося, на відео. Запис опублікували в соціальних мережах.

Директор школи розповіла, що хлопчик на відео в грубій формі крикнув на вчительку. Її через такі дії тимчасово відсторонили від роботи. У ситуації зараз розбирається створена комісія.

Також директор розповіла, що педагог особисто їздила до батьків учня. Вони сказали, що не будуть ніде публікувати відео, але воно вже "розлетілося" в соцмережах.

На інцидент також відреагували в місцевій районній держадміністрації. Там вважають, що дії вчительки неприпустимі. Вони також створили комісію для розслідування ситуації.

Відділ поліції вже зареєстрував цей випадок і проводить його перевірку.

Відомо, що на відео зображена 41-річна Надія Патлика, яка працює вчителькою української мови та літератури, а також заступником директора школи з виховної роботи. Під час місцевих виборів у 2020 році вона була кандидатом в депутати від партії "Європейська солідарність", але її не обрали.

Як повідомляв "Апостроф", 10 січня в Одесі в приватному навчальному закладі педагог жорстоко побила дитину.