RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Під Кропивницьким робочий жорстоко розправився зі своїм начальником

Під Кропивницьким місцевий житель вбив свого керівника, підірвавши його автомобіль.

Про це повідомляє прес-служба поліції Кіровоградської області.

Трагедія сталася 21 січня приблизно о 17:00. В одному з населених пунктів зазначеного району біля воріт приватного будинку прогримів вибух. В результаті загинув 64-річний чоловік.

На місце прибули правоохоронці та встановили, що вибухнула граната Ф-1. Поліцейські відпрацювали робочі і близькі зв'язки потерпілого, встановили коло осіб, з якими людина мала конфлікти.

Підозрюваним виявився 34-річний місцевий житель, робітник установи, де працював потерпілий. Чоловік в нетверезому стані на грунті сварки з керівником вирішив підірвати його авто і заклав вибуховий пристрій.

Щоб відвести від себе підозру, чоловік заявив в поліцію, що під своєю машиною також знайшов вибухівку.

Правоохоронці повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на термін від 10 до 15 років, або довічне ув'язнення. Суд обрав для чоловіка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком 60 діб.

Як повідомляв "Апостроф", 20 січня в Одесі, на проспекті Небесної Сотні, 41, 30-річний Дмитро Пономаренко по-звірячому вбив двох людей, один з них - його батько.