RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У США чоловік влаштував смертельну бійню через сусідський сніг: відео з камери спостереження

В Пенсільванії (США) сусіди влаштували серйозні розбірки через прибирання снігу, які закінчилися стріляниною і смертю трьох людей.

Про це пише видання Washington Post.

Днями схід США накрив сніговий шторм. У понеділок, 1 лютого, поліцейські містечка Плейнс на північному сході Пенсільванії отримали виклик через стрілянину. На місці події поліцейські виявили двох осіб з вогнепальними пораненнями на дорозі перед будинком. Коли поліцейські спробували увійти в будинок до передбачуваного вбивці, пролунав ще один постріл - він покінчив життя самогубством.

Як з'ясували правоохоронці, Джеймс і Ліза Гой (50 і 48 років) раніше вже конфліктували зі своїм 47-річним сусідом Джеффрі Спейдом з приводу "прибирання снігу і скидання його на сусідську ділянку".

В понеділок вранці Джеффрі Спейд вийшов з дому з пістолетом і здійснив серію вистрелів у бік сусідів. Після цього він повернувся на вулицю знову з гвинтівкою і зробив ще по кілька пострілів. Всього було зроблено 15-20 пострілів, постраждалі померли на місці, а після того чоловік наклав на себе руки.

Що стало причиною події, невідомо. За словами Дейла Бінкера, начальника поліції міста Плейнс, "це дуже тиха вулиця, у нас ніколи не відбувалося тут нічого подібного". Спейд жив в будинку один і раніше не був об'єктом пильної уваги поліцейських - єдина згадка про нього на місцевому порталі правосуддя відноситься до штрафу за дрібне порушення ПДР кілька років тому.

У загиблої пари залишився 15-річний син, який зараз перебуває з бабусею і дідусем. Місцева прокуратура розглядає трагедію як ізольований інцидент і не вважає, що існує подальша небезпеку для оточуючих.

Як повідомляв "Апостроф", у Пермі (Росія) розігралася страшна трагедія - чоловік відрізав голову вагітній дружині, а потім зарізав її батька.