RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

На Закарпатті по-звірячому побили ветерана АТО: фото, відео і всі подробиці

Вночі 30 березня в цілодобовому магазині в місті Берегово Закарпатської області п'ятеро людей ромської національності поконфліктувати з двома чоловіками. Виникла бійка, в результаті якої постраждав 28-річний ветеран АТО.

Про це пише Мukachevo.net.

Медики діагностували у потерпілого переломом щелепи, забій волосистої частини голови і травми м'яких тканин голови.

За інформацією, яку повідомили власні джерела видання в правоохоронних органах, останнім часом особи ромської національності в Берегово стали більше порушувати закон.

Як повідомили в поліції області, неповнолітніх, причетних до побиття учасника АТО, поліцейські встановили і розшукали. Ними виявилися 14-ти та 17-річні місцеві жителі.

Досудове розслідування, розпочате за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), триває.

Як пишуть в соцмережах, потерпілий - Олександр Суділовський.

"Олександр Суділовський одужуй!", "Знаю цю людину особисто! Неодноразово він їхав в зону АТО після служби з волонтерами, щоб підтримати наших бійців!" "Сподіваюся, що хоч крапля совісті знайдеться у наших чиновників і покарають винних!", "На його місці міг бути будь-який з нас!", - пишуть користувачі.

Справу взяли на контроль ветерани АТО. Як написав у Facebook Іван Удут, вони контролюватимуть, щоб справу не "злили". Він додав, що на даний момент потерпілого влаштовує розвиток подій і претензій до поліції в нього немає.

Як повідомляв "Апостроф", 28 березня в лісі під Києвом було знайдено мертвим ветерана АТО Олександра Мандича "Ташкента", якого напередодні невідомі викрали з його квартири.