RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Під Дніпром відомий волонтер стала жертвою жахливого злочину: подробиці і фото

У Дніпропетровській області в місті Нікополь охоронець підпільного ігрового клубу жорстоко вбив волонтера Анжелу Мончинської і підпалив заклад, щоб приховати сліди злочину.

Про це повідомляє видання "Нікопольська правда".

Трагедія сталася по вулиці Електрометалургів. Там охоронець напав на адміністратора і згвалтував її. Також чоловік завдав їй кілька травм. Жінку зі струсом мозку госпіталізували до лікарні в реанімацію. Однак медикам не вдалося врятувати волонтера - вона померла.

Злочинець також забрав гроші з каси ігрового клубу і влаштував там пожежу. Але сам він не зміг втекти, отруївшись чадним газом. Його біля дверей виявили співробітники охоронної фірми, які прибули на місце, коли спрацювала сигналізація.

"Нікопольська правда" пише, що Анжела Мончинська допомагала української армії. Вона їздила на фронт з групою інших волонтерів, привозила бійцям продукти і необхідні речі. Вона також отримала нагороду "За вірність українському народу" і була відома у волонтерських колах.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві знайшли тіло волонтера Олексія Кучапіна, який 16 липня 2020 року повідомив рідним, що їде в місто Дніпро, і не виходив на зв'язок.