RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Проковтнув" понад кілограм кокаїну: у Борисполі затримали іноземного наркокур'єра, фото

Європеєць, який прилетів в аеропорт "Бориспіль" з однієї з країн Євросоюзу, намагався ввезти в Україну у власному животі понад кілограм кокаїну.

Про це повідомляє Державна митна служба України.

Відзначається, що 45-річний чоловік для проходження митного контролю самостійно вибрав "зелений коридор", чим гарантував, що не переміщує заборонених товарів. Митники, які мали підстави сумніватися в цьому, попередили його про можливість особистого огляду. Європеєць продовжував наполягати, що не переміщує нічого забороненого.

Митники із залученням медичного працівника провели особистий огляд чоловіка. При проведенні комп'ютерної томографії виявилося, що в його черевній порожнини знаходиться 91 овальна капсула з невідомою речовиною.

Усередині виявлених капсул, вилучення яких відбувалося медикаментозним шляхом протягом майже доби (19 годин), перебувала порошкоподібна речовиною білого кольору загальною вагою 1070,29 гр. Експрес-аналіз показав, що порошок містить в своєму складі кокаїн.

Як повідомляв "Апостроф", 13 квітня, в Одеській області правоохоронці викрили злочинну групу, яка налагодила в Одесі поширення наркотиків - кокаїну, МДМА, амфетаміну та канабісу.