RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Тітушки" Медведчука влаштували бійку біля суду через банер зі Стусом: фото і відео

Біля входу до Печерського райсуду Києва, який у четвер, 13 травня, обирає запобіжний захід підозрюваному в державній зраді народному депутату України від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Віктору Медведчуку, розгорнули банер із фото українського поета Василя Стуса. Через це між активістами і "тітушками" Медведчука сталися сутички.

Про це повідомляє видання Цензор.НЕТ.

На вході до будівлі Печерського райсуду Києва активісти розгорнули банер з написом: "Стус чекає. Медведчук під арешт!", а також почали скандувати: "Медведчук під арешт!".

В цей час так звані "тітушки" - прихильники Медведчука зірвали плакат і спробували вирвати його з рук активістів. Між ними в результаті конфлікту виникла невелика штовханина і бійка.

Поліція діалогу відвела учасників бійки сторону учасників інциденту і спілкується з ними.

Як повідомляв "Апостроф", під час засідання у справі про обрання запобіжного заходу нардепу Віктору Медведчуку суддя звернувся до народних депутатів, які прийшли підтримати Медведчука, і попросив з повагою ставитися до суду. Зокрема, йому не сподобався той факт, що політики постійно виходять із залу і спілкуються.