RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

​У Сумах охоронець нацькував псів на дівчинку з батьком: відео та деталі кривавої НП

У Сумах, де раніше копи вибивали зізнання з інкасатора, стався інший кричущий випадок – там охоронець будівельного майданчика нацькував псів на батька з 8-річною донькою, які вигулювали собаку. У спанієля розірване черево, у чоловіка – прокушена рука.

Про це повідомляє ТСН.

Потерпілий Михайло Черномаз каже, що охоронець спустив ротвейлера і бійцівського пса з повідка і сказав: "Взяти". За мить один собака накинувся на доньку, а інший почав шматувати Оскара.

На тілі 8-річної Ані Черномаз - сліди від собачих щелеп. Рана невелика, а от переляк - надовго. Коли згадує той вечір, тремтить голос. Від побаченого та слів охоронця. А от спанієля зшивали фактично по клаптиках. На пам'ять про тригодинну операцію лишився 15 сантиметровий шрам.

"Він кричав "Порви", навіщо ти з нею так легко. Рви її на шматки. Я налякалась. Стояла і хотілось плакати", - згадує потерпіла дитина.

На допомогу кинулися перехожі, які допомогли батьку з дочкою відбитися від собак. Що палець розірваний Михайло побачив лише у ветеринарній клініці і одразу звернувся до поліції. За словами свідків інциденту, це не перший випадок і охоронець будмайданчика часто нацьковує псів на інших собак. 60-річного чоловіка правоохоронці опитали, але подробиць не розголошують.

"Звернення зареєстровані, готуються матеріали для передачі до суду", - каже речник поліції Сумської області Володимир Кузьменко.

Колеги чоловіка приголомшені і відмовляються вірити у те, що охоронець нацькував псів навмисно.

"Такого просто буть не може, ви самі подумайте, яка адекватна людина буде нацьковувати на людину собаку. Сказав що вигулював на поводку і вона просто вирвалась і побігла", - каже майстер будівництва Руслан Шепетуха.

За собаками-нападниками нині спостерігають, щоби з’ясувати, чи не хворі на сказ. Керівництво компанії вже перепросило потерпілих і обіцяло охоронця звільнити, а витрати компенсувати. А пораненого Оскара чекає тривала реабілітація, щоденні крапельниці та бандажі. Та його власники сподіваються, що собака одужає.

Раніше "Апостроф" розповідав, що в Києві посеред вулиці в жорсткій сутичці зчепилися два пса, а їхні власники не могли розборонити тварин.