RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Морг "втратив" небіжчика: в Тернополі вибухнув скандал навколо тіла відомого журналіста

Тіло відомого тернопільського журналіста Ярослава Буяка, якого два місяці шукали родичі, весь цей час знаходилося в міському морзі з вимкненими холодильниками.

Про це пише Zaxid.net.

Родичі Ярослава Буяка звернулися в поліцію із заявою про його зникнення, після чого його було оголошено у всеукраїнський розшук. Зниклого, зокрема шукали серед невпізнаних пацієнтів в лікарнях і трупів в моргах, але правоохоронців запевнили, що не бачили тіла, яке могло належати розшукуваному.

Після публікації в ЗМІ про зникнення журналіста, з'ясувалося, що його тіло перебувало в морзі з кінця липня. Через розкладання плоті його неможливо було впізнати - холодильник увімкнули лише після того, як в морг прийшли родичі покійного.

Стало відомо, що журналіст помер після нічного падіння в Тернопільській психоневрологічній лікарні, звідки його і доставили в морг, за твердженням медиків, з відповідною биркою, військовим квитком і телефоном.

Припускають, що причиною плутанини стала відсутність інформації в медичному закладі про родичів пацієнта. Тепер вони збираються пред'явити позов до співробітників лікарні та моргу.

Журналісти повідомили, що в морзі Тернополя знаходиться ще мінімум одне непізнане тіло, яке через процеси гниття знаходиться в такому ж жахливому стані.

Раніше ми писали, що в Тернопільській області співробітники моргу переплутали тіла двох померлих пацієнток, які були в однакових чорних целофанових пакетах, і віддали родичам тіло чужої жінки.