RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Львові на жінку з дитиною впав двометровий паркан: фото

У Центральному парку культури Львова на 61-річну жінку, яка гуляла з дитиною, обрушився 2-метровий паркан. Львів'янка отримала важкі травми та сильний стрес.

Про це повідомляє "Сегодня".

Постраждала розповіла, що працює нянею. Як завжди, вона вирушила на прогулянку з півторарічною вихованкою, під час якої на них впав паркан.

"Це була хвилинна справа, мене накрило, щастя від бога - я дитину відкинула і почала сильно кричати. Я була у свідомості, коли під тим щитом лежала", - говорить жінка.

За її словами, швидку викликали співробітники парку. Марія перенесла вже дві операції, ще стільки ж попереду. А після жінку очікує як мінімум пів року реабілітації. Найгірше справи з ногою.

Паркан, який впав на львів'янку, відгороджував розважальну зону з динозаврами. Директор парку культури та відпочинку Олександр Молодий вважає, що чиєїсь провини в події немає, і називає те, що трапилося, нещасним випадком. Тоді вирував дуже сильний вітер, який і зніс паркан.

Фото: ZAXID.NET / Наталія Кошкіна

Раніше ми писали, що у Львівській області впав під'їзд в аварійному будинку, де два роки тому загинули 8 осіб. На щастя, на цей раз ніхто не постраждав.