RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Під Житомиром загинула вагітна жінка з чоловіком: фото та подробиці про сім'ю

У суботу, 11 грудня, закінчилися пошуки подружжя, яке, за попередньою інформацією, ще 4 грудня вирушило рибалити на водойму до села Паріпси. 31-річний Петро та 26-річна Яна залишили неповнолітніх дітей удома.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій.

Інцидент стався у селі Парипси Житомирської області. Молода пара, яка виховувала двох дітей, дуже скоро готувалася стати багатодітними батьками. 4 грудня вони вирушили на риболовлю до озера, і не повернулися додому.

Про зникнення батьків розповіла односельцям 7-річна донька подружжя. Вона разом із 4-річним братиком близько 2 діб перебували закритими вдома. Тоді місцева поліція розпочала пошуки подружжя.

"Сьогодні до прибуття водолазів на місці події працювали 4 човни з рятувальниками та місцевими жителями. На одному з них близько 12:20 пожежному-рятівнику вдалося зачепити на рибальський гачок верхній одяг загиблої. Водолази допомогли підняти виявлене тіло жінки на поверхню та доставити на берег. Нагадаємо, що її чоловіка дістали з водоймища напередодні, обставини події встановлюються, - зазначається у відомстві.

За інформацією сайту "Новини live", Яна та Петро Кондратюкі одружилися у 2014 році. У пари - двоє дітей: 7-річна донька та 4-річний син.

За словами друзів пари, вони були зразковою сім'єю, Яна і Петро завжди піклувалися про своїх дітей.

За неперевіреною інформацією, сім'я Кондратюків перебувала на обліку соціальних служб.

Нагадаємо, 7 листопада в Подільському районі Києва рятувальники дістали тіло людини зі штучної водойми.