RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

В Україні суд виніс вирок сатаністу та його коханці: фото та усі деталі гучного вбивства

Через шість років після резонансного жорстокого вбивства 30-річної жінки та її доньки, злочинцям винесли вирок. Сатаніст до кінця життя залишиться за ґратами, а його коханка проведе десять років у місцях позбавлення волі.

Про це повідомляється на сайті Обозреватель.

Вінничанка Катерина Обуховська після розлучення жила зі своєю десятирічною дочкою у батьків. З майбутнім убивцею – Сергієм Любенко, познайомилася на сайті знайомств. Досить швидко у пари почалися стосунки.

Родичі та близькі відзначали зміни поведінки жінки під час роману з чоловіком: вона постійно була млявою, перестала за собою доглядати та обірвала зв'язок із подругами. Через деякий час дивно почали поводитися і дівчинка.

Майже весь свій вільний час Катерина проводила з Сергієм. 8 серпня 2015 року вони поїхали до Києва, а коли вийшли з автобуса, то у Святошинському лісі чоловік застрелив її із пістолета, який сховав неподалік. Через два дні, разом зі своєю спільницею, 19-річною Юлією Бойко, з якою він зустрічався паралельно, вони забрали доньку жертви у рідного батька, задушили її та розчленували тіло.

Слідство з'ясувало, що вбивця поклонявся Люциферу і був прихильником своєї вигаданої релігії, яка включає жертвопринесення і канібалізм. Результати судово-психіатричної експертизи показали, що Любенко здоровий. Його молода коханка погодилася допомогти йому у вбивстві, оскільки той переконав її, що він не впорається.

У вересні 2020 року суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області Володимир Навроцький засудив співучасницю вбивства 10-річної дівчинки Ані Христюк, Юлію Бойко до 10 років позбавлення волі, а ось винесення вироку Сергію Любенку затягнулося ще більше, ніж на рік.

Тільки зараз стало відомо про рішення суду, за яким за незаконне позбавлення волі та поводження зі зброєю, подвійне вбивство, а також розбій сатаністу дали максимальне покарання – довічне ув'язнення.

Раніше ми повідомляли, що з'явилися подробиці вбивства дитини матір'ю у Харкові.