RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Загинули два пішоходи: в Україну повернули ексдепутата, підозрюваного у страшній ДТП, відео

Правоохоронці затримали колишнього депутата однієї з міських рад Івано-Франківської області, оголошеного в міжнародний розшук за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинули двоє людей.

Про це повідомляє Національна поліція України.

У Польщі затримали колишнього депутата, який довго ховався від правосуддя за кордоном. 5 січня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, у листопаді 2016 року в Івано-Франківській області сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули два пішоходи.

Встановлено, що наїзд на пішоходів здійснив водій автомобіля Audi – депутат Коломийської міської ради.

Після повідомлення про підозру фігурант одразу залишив територію України, після чого його було оголошено у міжнародний розшук.

Після кількох років, проведених за кордоном, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП затримали на території Республіки Польща, а 4 січня – екстрадували до України.

У середу, 5 січня, ексчиновнику обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тепер йому загрожує до десяти років ув'язнення.

Раніше ми писали, що депутат однієї з міських рад Чернігівської області на смерть збив велосипедиста та намагався залишити місце ДТП, але з'їхав у кювет.