RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Швидка кинула помирати: в Одесі сталася трагедія з безхатченком, відео

В Одесі трапилася НП біля пункту обігріву на Куликовому полі. Там помер чоловік, якого привезли медики на швидкій допомозі.

Про це повідомив у Facebook пастор християнської місії "Нове життя" Федір Герасимов. Саме з ініціативи цієї християнської місії було розгорнуто цей пункт обігріву.

За словами пастора, лікарі привезли до пункту обігріву чоловіка. За зовнішніми ознаками його вік становить приблизно 40 років.

При цьому співробітники "швидкої допомоги" сказали, що чоловік має "перевіритись", після чого він зможе зігрітися у волонтерському наметі. Приблизно через 20-30 хвилин привезений чоловік помер.

Герасимов зазначає, що він мав явні ознаки наркотичного сп'яніння. А це означає, що лікарі не могли не розуміти того, що цей чоловік потребує термінової медичної допомоги.

"Якби її надали, він би вижив", - вважає пастор. Він переконаний, що причиною смерті цього чоловіка стало передозування якоюсь наркотичною речовиною.

"У нас пункт обігріву, а не медичної допомоги... Сюди треба привозити людей, якщо вони замерзають, а якщо хтось потребує медичної допомоги, його потрібно везти до лікарні...", - сказав Герасимов.

Він також оприлюднив відео з місця подій. Обережно! Його вміст може шокувати!

Раніше ми повідомляли про те, як деякий час тому в Маріуполі спортсмен бігав голим на морозі і замерз.