RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Резонансна ДТП у Харкові: мажор нахамив доньки загиблого в суді, відео

16-річний винуватець резонансної смертельної ДТП у Харкові Микола Харківський нахамив у залі суду доньки чоловіка, який загинув у тій аварії. Між потерпілою жінкою з одного боку, і підсудним разом із його адвокатом з іншого сталася суперечка.

Про це повідомило видання "Суспільне".

Незадовго до засідання захисниця підсудного Інна Данилова заявила, що Микола Харківський перед аварією "хотів проскочити" на червоний сигнал світлофора та розігнався до 180 км/год. Про це їй розповів сам її підопічний.

"Говорив, що їхав на своєму автомобілі перевіряв стан цього авто, його швидкість. Це якийсь американський автомобіль", - сказала адвокат.

При цьому захисниця Харківського стверджує, що її підопічний повністю визнає той факт, що смерть потерпілого через ДТП настала внаслідок його дій. Але водночас захисниця стверджує, що дії її підопічного не можна розцінювати як навмисне вбивство.

"Це злочин, скоєний з необережності. Він не має прямого наміру. Мій підзахисний порушив правила дорожнього руху, а не скоїв умисне вбивство щодо Носова", - сказала адвокат.

Також Інна Данилова вважає, що 2 мільйони гривень, які зажадали діти загиблого Ігоря Носова у своїх цивільних позовах, це "необґрунтована" та "перебільшена" сума. За її словами, через арешт на майно сім'я її підопічного не спроможна виплатити такі гроші.

Під час цього засідання Микола Харківський поводився зухвало і навіть по-хамськи. Спочатку дочку загиблого обурив той факт, що він сидів і посміхався. Вона не змогла не відреагувати на це і запитала, що викликало його "хороший настрій".

На це адвокат любителя божевільної їзди почала обурюватися - мовляв, чого ви його провокуєте. Вона здивувалася, чому дітям жертви ДТП не подобається, що обвинувачений у його смерті посміхається.

При цьому сам Микола Харківський нахамив: "Бухим менше треба їздити".

Тим часом Колі Харківському продовжили запобіжний захід

Винуватцю смертельної ДТП Колі Харківському суд продовжив запобіжний захід на 60 діб без права внесення застави.

Раніше ми також повідомляли про те, що у крові водія, який загинув у влаштованій 16-річним "мажором" Миколою Харківським аварії, виявили смертельну дозу алкоголю.