RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Червоне світло їм - не указ: у Росії військова вантажівка влаштувала серйозне ДТП, відео

У Білгородській області Російської Федерації вантажівка з військової колони влаштувала серйозну аварію. Військовий транспорт мчав на червоне світло.

Момент дорожньо-транспортної пригоди потрапив на відео, його оприлюднили в одному з Telegram-каналів.

На відео видно, як військова колона активно рухається на зелене світло світлофора.

Коли загорілося червоне світло - військові машини не зупинили рух. Транспорт з дотичної вулиці з лівого боку став чекати, а з правого - виїхав позашляховик, в якого і врізалась вантажівка. Тільки це змусило всю колону зупинитися.

Люди засипали відео обурливими коментарями такої поведінки на дорозі.

"Ігнорують навіть вказані статутами для проходження колон заходи, зокрема - виставлення на перехрестях регулювальників для забезпечення безпеки", - йдеться в одному повідомлень.

Дехто критикує сам факт можливої війни.

"Громадяни Росії. Ви пишете, що ви тут - ні до чого, але всі ми знаємо, що це не так. Українці - на своїй землі. І всіх росіян, хто переступить кордон, різатимуть. Це не 2014 рік, де ніхто не очікував і не вірив, що ви можете ось так зі спини. Справа не в Путіні. Справа у вас. Де протести? Немає? Значить, вам все підходить. Будьте готові зустрічати труни з м'ясом, що загинуло за ''можемо повторити'', - наголошується у коментарі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Російська Федерація продовжує перекидати бронетехніку та війська з російських гарнізонів до кордону з Україною: свідчать супутникові знімки.