RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У Зеленського передбачили нові вибухи у прикордонних областях Росії

Інтенсивність "демілітаризації" Росії у прикордонних з Україною районах, де все більше відчувають гаряче дихання "спеоцперації", зростатиме найближчими тижнями.

Як повідомляє сайт "Українська правда", про це в ефірі телемарафону заявив із повідник голови ВП Михайло Подоляк.

"Інтенсивність війни дуже велика... Безумовно, така інтенсивність конфлікту точно відображатиметься на прикордонних районах РФ. Там стрімко зростатимуть панічні настрої, там з'являтимуться конфліктні ситуації, там будуть вибухати склади, і це буде тільки й тільки поглиблюватися. І інтенсивність демілітаризації РФ, особливо в прикордонних районах, на мою думку, наступні тижні буде лише суттєво зростати", - заявив представник ОП.

На думку Подоляка, це викликатиме у росіян питання: "А що ж ми робимо в Україні? Чому ми там два місяці вбиваємо людей так масово і яку ціну ми готові за це заплатити?"

Він зазначив, що "ці склади, ПММ та бази палива – це буде наслідок, це будуть боргові виплати, які Росія починає платити за війну" .

Нагадаємо, раніше в мережі розповіли про те, кому ж вигідне знищення нафтопроводу "Дружба". Наразі є безліч ознак, що саме Луб'янка є режисером чергового "займання" на стратегічних об'єктах.