RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Робота в стилі бариг: "Укрпошта" знову зганьбилася з продажем марок "Російський військовий корабель"

Розгнівані українці надіслали “Укрпошту” слідом за російським військовим кораблем після провалу продажу знаменитої марки на ROZETKA. Практично нікому не вдалося її купити через те, що сайт просто "ліг", а коли запрацював, то марок уже не було у продажу.

Про це свідчать обурені коментарі під постом Укрпошти у Facebook.

Люди припускають, що всі марки раніше скупили співробітники компанії для спекуляцій, а на ROZETKA була лише імітація. Вони вважають, що Укрпошта саме для цього обмежила тираж.

Водночас у пресслужбі компанії заявили, що 7 травня з 10:00 на сайті було в наявності 30 000 марок, які наразі всі розкуплені. В інциденті вони звинувачують величезний попит та російські кібератаки.

Команда “Укрпошти” весь цей час робила все, щоб дати можливість купити кожному бажаючому. Вітаємо тих щасливчиків, кому вдалося пробитися крізь кібератаки та перевантажений онлайн трафік ресурсів та офлайн черг. Приємно бачити ваші сторіз, пости та коментарі”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наступна марка з актуальним статусом корабля тиражем 5 млн екземплярів вже друкується і буде доступна для продажу як у відділеннях “Укрпошти”, так і відразу на кількох онлайн майданчиках, щоб розподілити потоки. Орієнтовно це станеться у середині травня. Про дату запуску у пресслужбі пообіцяли повідомити додатково.

Нагадаємо, 12 квітня Укрпошта ввела в обіг поштову марку "Російський військовий корабель, йди на…!". Вона стала дуже популярною, і сьогодні на аукціонах окремі екземпляри продають за ціною 120 тисяч доларів.