RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Рашисти продовжують штурм та обстріл українських міст: оновлена карта боїв

Триває 97 доба повномасштабної російсько-української війни, під час якої ворог кілька раз змінював свої цілі та зараз зосередився на виходу на адмінкордони Луганської та Донецької областей. Одна з найскладніших ситуацій у Сєвєродонецьку, де йдуть активні бойові дії.

Актуальні мапи бойових дій станом на 31 квітня опублікували в Ukraine War Map.

На сході України російське окупаційне військо завдає вогневого впливу на всій лінії зіткнення. Окупанти обстрілюють з мінометів, артилерії та РСЗВ мирні населені пункти, знищуючи цивільну інфраструктуру та житловий фонд. Основні зусилля ворог зосередив на захопленні Сєвєродонецька.

Водночас на півдні України українські військові перейшли до часткового контрнаступу, який виявився успішним. Однак на тимчасово зайнятих територіях російські окупанти продовжують вчиняти воєнні злочини та будувати оборонні споруди.

Фото: Ukraine War Map

Російські окупаційні війська за минулу добу з 30 на 31 травня значно просунулися в Сєвєродонецьку - зараз бої точаться в центрі міста. Окупанти проводять штурмові дії, унаслідок яких страждають та помирають мирні українці.

Фото: Ukraine War Map

Фото: AggregateOsint

Раніше "Апостроф" повідомляв, російські окупанти бомблять Сєвєродонецьк - страждають мирні українці, а місто зрівнюють із землею.