RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Мер Миколаєва про загрозу ворожого десанту: буде знищено, як цукор у вулику

Висадка ворожого десанту в Миколаївській області приречена на провал – в Україні стільки озброєних людей, що бойову групу буде відразу знищено.

Читайте також: Ворог знову вдарив по Дніпру і зазнає втрат під Бахмутом: онлайн війни 10 червня

Про це заявив мер Миколаєва Олександр Сенкевич в інтерв'ю РБК-Україна.

Він зазначив, що за часів Другої Світової війни висадка десанту могла суттєво вплинути на перебіг війни. Проте, за стільки років ситуація змінилася і на сьогодні висадка десанту буде приречена.

"В Україні загалом і в Миколаївській області зокрема стільки озброєних людей – і вони озброєні не просто автоматами Калашнікова, а важчою зброєю – тож цей десант потрапить як цукор у вулик. Він буде просто знищений", - наголосив Сенкевич.

Він нагадав, що з боку росіян вже були спроби висаджувати десант у Миколаївській області – їх виловили мисливці в лісах та всіх знищили.

"Цей десант можна скинути або з неба або підійти з моря. Думаю, обидва випадки розглядаються нашою армією, і вона готова зустрічати агресора зі зброєю в руках", - резюмував мер Миколаєва.

Раніше ми писали, що, за словами Віталія Кіма, російські військові своїми посиленими обстрілами Миколаєва прагнуть не атакувати місто, а залякати жителів.