RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Польщі перекинувся автобус із українцями: є жертви

Мікроавтобус з українцями потрапив у смертельну ДТП у Польщі, внаслідок якої загинула 13-річна дитина.

Про це повідомляє прес-служба тематичного порталу "112Tarnowpl", який спеціалізується на інформуванні щодо аварій, пожеж та інших НС.

За даними журналістів, смертельна ДТП сталася вранці 5 листопада між Тарновом і Дембицею. У поліції зазначають, що у салоні мікроавтобуса перебували шестеро громадян України, які прямували до Жешува.

Читайте також: Лікарі билися за життя до останнього: в Польщі після страшної ДТП з автобусом померла українка, фото

На 507-м кілометрі автомагістралі бус потрапив у смертельну ДТП, намагаючись обігнати вантажівку. Прибувши на місце пригоди, силовики помітили, що один з пасажирів перебував під розтрощеними транспортними засобами.

"На жаль, внаслідок отриманих травм він помер на місці. За інформацією, яку нам удалося встановити, цій дитині було близько 13 років. Рух смугою у бік Жешува повністю перекрито", - йдеться у повідомленні.

Троє людей, серед яких жінка, її 6-річна дитина та чоловік, отримали різноманітні травми та були госпіталізовані.

Україномовне польске видання InPoland, посилаючись на правоохоронців, зазначає, що водій мікроавтобуса міг не впоратися з керуванням, коли намагався обігнати вантажний автомобіль.

"Водій вантажівки, що була попереду буса, різко загальмував. Потім сталося зіткнення. Наразі слідство вважає, що водій буса, який їхав ззаду, не встиг загальмувати, вдарився у вантажівку, а потім в огородження", - зазначили журналісти і додали, що внаслідок зіткнення мікроавтобус з українцями перекинувся на бік.

Усім постраждалим, окрім медичної, також надали психологічну допомогу. Усі обставини смертельної ДТП у Польщі, внаслідок якої загинула дитина, з’ясовують правоохоронці.

Раніше ми розповідали про іншу смертельну ДТП у Польщі, внаслідок якої загинули громадяни України.