RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Прикарпатті ліквідували наслідки вибуху: кількість постраждалих збільшилась, фото

У суботу ввечері, 30 вересня, біля села Стримба Надвірнянського району Івано-Франківської області стався порив нафтопроводу діаметром 150 мм. та виникла пожежа, внаслідок чого постраждало дев'ятеро осіб, серед них двоє дітей.

Як інформують у ДСНС, пожежі розлитих нафтопродуктів на площі 100 кв.м та допоміжної споруди на площі 20 м кв було ліквідовано через годину після аварії.

Читайте: Збив на смерть 16-річну дитину: на Прикарпатті сталась ДТП за участі поліцейського

Рятувальники на місці розливу нафтопродуктів здійснювали обробку залишків нафтопродуктів сорбентом. Було облаштовано сім бонових огороджень загальною довжиною 14 м.

Як поінформувала очільниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук, внаслідок загоряння нафтопродуктів вогонь розповсюдився на приватний будинок, внаслідок чого постраждали 9 людей. Двоє хлопчиків у важкому стані, з численними опіками тіла, понад 70 відсотків.

Одного з них доставлено до Івано-Франківської обласної лікарні. Зараз медики роблять все можливе, щоби стабілізувати стан другої дитини і транспортувати до ОДКЛ.

Госпіталізовано також трьох дорослих 1984 року народження, 1988 р.н., 1965 р.н. Двоє з них перебувають у важкому стані, ще одна людина - у середньому ступені важкості. В усіх постраждалих - опікові травми. Їх було доставлено до найближчої лікарні.

Ще четверо постраждалих оглянули медики, які працювали на місці події. У людей виявлено незначні опіки і надано необхідну медичну допомогу. Від госпіталізації вони відмовились.

Нагадаємо, що у звичайному дворі прикарпатського села Старуня живе лев, який тримає в страху місцевих мешканців.

  • Вас може зацікавити:

Від бази залишилось згарище: українка розповіла про велику пожежу в дитячому таборі в Карпатах

В Тернополі масштабна пожежа на заводі: місто поглинув чорний дим, фото і відео

У Києві згорів притулок для котів, багато тварин загинуло: місцеві кажуть про підрив, фото і відео