RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Росія запустила по Україні ракети і дрони: в Києві працювала ППО

У перший день 2024 року російська армія продовжила терористичні обстріли України ракетами та БПЛА. У Києві було чути вибухи - працювала система ППО.

Про це повідомляє один з українських Telegram-каналів.

Читайте також: Запустили понад 100 ракет: озвучено цифри про масштаби і наслідки ударів по Україні

Повітряна тривога була оголошена у Києві, Київській та Чернігівській областях, а також на південному сході України та в АР Крим.

"Ударні БпЛА у районі Василькова Київської області. Ракета у напрямку Дніпра! БпЛА у напрямку Києва з південного напрямку. Гучно в Дніпрі!" , - йдеться у повідомленнях в пабліку.

У Харківській обласній прокуратурі також повідомили, що російська авіація завдала ударів по Куп'янському району. Загинула людина. Зазначається, що близько 1:10 окупанти з артилерії обстріляли смт Куп'янськ-Вузловий. Ворожий снаряд потрапив у дах п'ятиповерхового житлового будинку. А близько 9:00 росіяни знову вдарили по селищу. За попередніми даними, із РСЗВ "Ураган".

"Також сьогодні ворог обстріляв смт Дворічна Куп'янського району: загинув мирний житель", - йдеться у повідомленні.

Вранці російська армія завдала авіаудару по селу Кучерівка Куп'янського району. Були пошкоджені житлові будинки та господарські споруди. Попередньо удару було завдано ФАБ-250. Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські війська атакували Київ балістичними ракетами, але всі цілі були знищені українською системою ППО.

  • Вас також може зацікавити:

Під акомпанемент "Кинджалів": навіщо Путін влаштував масовану атаку під час "прямої лінії"

По Україні втретє за добу запустили "Кинджали": в Дніпрі пролунали вибухи

Росія заявила про новий "рій дронів": що про них відомо