RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

В Одеському ТЦК намагались "викрасти" військовозобов’язаного

В одеському ТЦК сталась сутичка за участі його співробітників. Невідомі люди заїхали на територію і намагались "викрасти" військовозобов’язаного.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Одеського обласного ТЦК і СП.

За даними співробітників ТЦК, 3 серпня на вулиці Пироговська, в Одесі стався інцидент, пов’язаний з незаконним проникненням на територію Приморського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомих осіб.

Встановлено, що під час заїзду транспортного засобу на територію центру, ці особи незаконно вивели з території військовозобов’язаного громадянина, який перебував на території центру для уточнення військово-облікових даних та проходження військово-лікарської комісії.

"Працівники територіального центру та військовослужбовці роти охорони діяли у суворій відповідності до чинного законодавства, перешкоджаючи незаконному залишенню території військовозобов’язаним", - зазначили в центрі.

Крім того, співробітники центру наголосили, що представники ТЦК та СП як складова частина Збройних Сил України діють виключно в межах чинного законодавства та нормативних документів, дотримуючись "високих стандартів відповідальності та дисципліни".