RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Не можна заводити інтрижки і потрібно стежити за здоров'ям: астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку

На цьому тижні почуття можуть завести в глухий кут, а емоційні перепади будуть небезпечними і неконтрольованими. Хочете знати, що вас чекає в період з 1 по 7 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, яких справ варто уникати, до чого краще прислухатися, а якими заняттями варто зайнятися в першу чергу.

Робота

У робочих справах варто дотримуватися обережності. Конкуренти не сплять, вони стежать за кожним вашим рухом. Період несприятливий для кардинальних змін в робочій сфері. Негативні хвилі впливають на професійні якості, навіть те, що ви вмієте робити ідеально, може перестати вам даватися.

Не потрібно сподіватися на власне его в ділових питаннях, краще прислухатися до більш досвідчених колег. Цей тиждень добре підходить для дрібних заробітків, а ось збільшень зарплати або підвищень зараз просити не варто. Складання плану дій допоможе уникнути плутанини. Представники керівних посад зараз можуть виявитися в незручній ситуації, коли підлеглі виявляться розумнішими. Сприйміть це як привід навчитися новому і подякувати співробітникам за нову інформацію.

Відносини

Романтичні вібрації будуть тиснути практично на всіх. Бажання закохатися, кинутися в вир нових відчуттів може збити з правильного шляху. Варто звернути свої почуття на тих, хто доріг і не розпорошуватися на малознайомих людей. Жінки будуть трохи спокійніші, а ось чоловіків буде так і тягнути до інтриг.

Якщо втратите щось важливе через хвилинної слабкості, довго не зможете собі цього пробачити. Аналізуйте всі дії, стежте за реакцією близьких на ваші вчинки. Влаштуйте вдома красиву вечерю, порадуйте близьку людину подарунком без приводу.

Здоров'я

У цей період варто активно зайнятися спортом, почати стежити за своїм харчуванням, побільше дихати свіжим повітрям. Зараз через зміну погоди багато хто може відчувати себе ослабленно. Потрібно пити вітаміни, висипатися, намагатися якомога більше рухатися. Емоційний стан безпосередньо вплине на фізичний.

Якщо будете налаштовані оптимістично, ваш організм теж буде триматися радісною і приємною хвилі. Приємне спілкування теж буде сприяти гарному самопочуттю, тому оточіть себе тими, хто вам цікавий і важливий.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.