RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гороскоп на 8 квітня: у Львів будуть проблеми в стосунках, а Стрільці виявляться в незручному положенні

День буде наповнений протиріччями і сумнівами. Не багато хто зможе триматися на хвилі. Хочете знати, що вас чекає 8 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде зриватися на оточуючих, у кого з'явиться шанс розбагатіти, а кому варто взагалі залишитися вдома.

Овен

Овни будуть не дуже доброзичливі. Вас можуть дратувати навіть ті справи і люди, які зазвичай піднімають вам настрій. Не перекладайте відповідальність за свій настрій на інших, в вашому негативі зараз ніхто не винен.

Тілець

У вас з'явиться шанс швидко отримати велику суму грошей. Потрібно тільки розгледіти цю можливість. Будьте уважні, прибуток може з'явиться звідки завгодно. Пам'ятайте, що швидкі гроші найчастіше швидко йдуть, не чіпляйтеся за них.

Близнюки

Близнюкам краще ізолюватися від суспільства. Ви не будете конфліктувати або піддаватися небезпекам, але вам буде набагато комфортніше наодинці з собою. Цей час корисно використовувати для усамітнення і роздумів про власні переживання.

Рак

Не потрібно занадто сильно поспішати і намагатися закінчити всі справи одночасно. Ваше бажання бути продуктивними похвально, але не варто себе перевантажувати завданнями. Ви - жива людина, а не робоча конячка, пам'ятайте про це, будь ласка.

Лев

Відносини з близькими можуть почати розклеюватися по вашій власній провині. Ви занадто захоплюєтеся роботою і хобі, забуваючи про родину і друзів. Схаменіться, адже люди не можуть чекати вашої уваги вічно. Одного разу їх терпіння закінчиться.

Діва

Про вашу мужності можна писати легенди. Ви будете рішучі, як ніколи раніше, тому сміливо можете братися за справи, яких боїтеся. Навіть найважчі завдання зараз будуть даватися вам легко, адже своїм напором ви просто знесете будь-які стіни.

Терези

За прогнозом Терезів чекає нестабільний період. Ймовірно накопичення великої кількості завдань, з якими буде непросто розібратися. Не відкладайте на майбутнє те, що можна закінчити вже зараз, інакше потім буде важко вибратися з клубка планів.

Скорпіон

На вашу думку, зараз всі налаштовані проти вас. Навіть ті, хто вас любить. Але ви помиляєтеся. Люди можуть проявляти свою турботу не так, як вам того хочеться, але це не означає, що ви їм не дороги. Поговоріть з тим, хто ображає вас сильніше інших.

Стрілець

Будьте спокійні, особливо в справах, які змушують вас нервувати. Постійно пам'ятайте про те, що вам потрібно тримати себе в руках. Інакше ви ризикуєте зірватися і опинитися у вкрай незручному становищі. Манери і такт - ваші кращі друзі в цей період.

Козеріг

Емоції і нові враження - саме цього не вистачає і вам, і вашій пасії. Здивуйте себе чимось, зробіть те, чого давно хотіли, але боялися. Змініть звичний стан речей. Тоді світ здасться вам набагато більш барвистим і цікавим.

Водолій

Ви можете занадто емоційно реагувати на вчинки інших людей. Але важливо все-таки пам'ятати, що ваші емоції ніяк не вплинуть на вибір оточуючих. Дозвольте людям самостійно розбиратися зі своїми граблями. Спостерігач - ідеальна роль для вас зараз.

Риби

Кидайтеся у вир з головою, але тільки в тому випадку, якщо це нікому не заподіє біль. Пам'ятайте, що всі вчинки мають наслідки. Якщо ви все зважили і все одно хочете ризикнути, що ж ... Удачі вам. І постарайтеся повеселитися гарненько.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.