RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Овнам можна відпочити, а Терези будуть притягувати увагу

День варто провести в колі сім'ї і за приємним спілкуванням. Сварок в цей час краще всіляко уникати. Хочете знати, що вас чекає 9 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, для кого час буде спокійним, хто зможе налагодити давні відносини, а кому зірки будуть допомагати в усьому.

Овен

Представників цього знаку чекає спокійний з тихий період. Ви нарешті зможете просто видихнути і розслабитися. Постарайтеся не планувати на цей час ніяких важливих справ. Зараз краще зайнятися чимось приємним і просто відпочити.

Телець

Ви зможете налагодити старі зв'язки. Зараз ваші комунікативні навички допоможуть вам вирішити будь-які конфлікти, навіть найдавніші. Постарайтеся використовувати це, щоб вирішити робочі проблеми. Вдома варто бути терплячими і уважними.

Близнюки

Близнюки будуть на висоті, навіть якщо самі нічого не будуть для цього робити. Зірки будуть допомагати вам у всіх починаннях, тому день стане вкрай вдалим. Ловіть хвилю і постарайтеся отримати від цього періоду якомога більше користі.

Рак

Ваші комунікаційні навички і дар переконання будуть на висоті. Зірки радять присвятити цей час налагодженню відносин з оточуючими і близькими. У професійному плані, ваші амбіції і лідерські якості привернуть увагу колег і будуть гідно винагороджені.

Лев

У Львів можливі вдалі покупки. Також існує ймовірність, що вам подарують щось, про що ви давно мріяли. Якщо ж приємних сюрпризів не буде, порадуйте себе самі - купіть нову кофтинку, зводіть себе в кафе або просто випийте келих вина за смачною домашньою вечерею.

Діва

Раптові емоції можуть затягнути вас в самий справжній вир. Не втрачайте голову, тоді вам вдасться залишитися на плаву. В роботі постарайтеся бути більш самокритичними, зараз начальство буде до вас особливо уважним.

Терези

Зараз ви будете особливо привабливі в очах протилежної статі. Тому варто бути обережними, бурхливі сплески пристрасті можуть затуманити ваш розум. Не забувайте міркувати логічно і зважувати всі деталі своїх вчинків.

Скорпіон

Якщо прямо зараз ви зробите щось для свого майбутнього, це повністю змінить хід подій. Тому не втрачайте часу. Також день сприятливий для великих покупок і продумування довгострокових перспектив.

Стрілець

Емоційні гойдалки розгойдуються як ніколи сильно. Тому не беріться ні за що, в чому не впевнені. Якщо можете присвятити час собі, обов'язково скористайтеся цією можливістю. Ваша внутрішня гармонія зараз на першому місці.

Козеріг

Люди нарешті почнуть визнавати вашу правоту. Багато хто захоче прийняти вашу сторону, але будьте обережні. Ваш успіх може залучити недоброзичливців, які будуть намагатися втертися до вас в довіру. Ваше благородство притягує, пам'ятайте про це.

Водолій

Ви можете почати панікувати через те, що багато справ потрібно буде зробити досить швидко. Але не хвилюйтеся, всьому свій час. Нові знайомства і можливості зроблять цей день незабутнім. Не бійтеся братися за амбітні завдання.

Риби

Дозвольте собі трохи слабкостей, іноді вони можуть допомогти нам стати сильніше в майбутньому. Зараз ви можете розраховувати на підтримку оточуючих, тому сміливо просіть їх про допомогу у важкий момент.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.