RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 16 травня: Раки відкриють нові можливості, а Левам потрібно стежити за словами

День буде сумбурним, в цей час можна легко заплутатися в справах і почуттях. Хочете знати, що вас чекає 16 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає напружений період, хто зможе уникнути неприємностей, а у кого все буде йти наперекосяк.

Овен

Для представників цього знака настане напружений період. Емоційні резерви будуть на грані, ви запросто можете втратити контроль над своїми почуттями. Не переносьте особисті відносини в роботу, це тільки погіршить ситуацію.

Телець

Для Тельців день буде вдалим. Ви нарешті зможете позбутися від вантажу негативу. Ваш позитивний настрій допоможе вам уникнути можливих неприємностей і проблем. Також не зайвим буде попросити допомоги або ради у близьких людей.

Близнюки

Близнюків чекає важкий час. Все буде валитися з рук, вам може навіть здатися, що абсолютно всі ваші починання потрібно кинути. Але не поспішайте з висновками. Негативні хвилі вщухнуть і ваша впевненість до вас повернеться.

Рак

Раки зможуть відкрити для себе нові можливості. Про деякі з них ви раніше боялися навіть мріяти, тому все це може вас трохи шокувати. Тверезо оцінюйте свої сили, але не критикуйте себе занадто сильно.

Лев

Вам варто стежити за своїми словами. Зараз ви легко можете наговорити зайвого, і пізніше вам доведеться про це сильно пошкодувати. Не дозволяйте собі діяти занадто імпульсивно. Всі ваші висловлювання потрібно ретельно обдумувати.

Діва

Для Дів день буде вдалим. У вас може з'явитися можливість домогтися значних успіхів у роботі. Також можливі труднощі у відносинах з оточуючими, але ваша мудрість допоможе уникнути конфліктів. Не поспішайте і дійте поступово.

Терези

Представники цього знака Зодіаку мають прийняти непросте рішення. Вам доведеться або рухатися вперед одному, або зберегти хороші ділові відносини з колегами. Що для вас краще - можете визначити тільки ви самі.

Скорпіон

Вас чекає успіх в якійсь амбітній і сміливій справі. Успіх почне кружляти вам голову, тому намагайтеся зберігати холодний розум. Але не варто відмовлятися від приводів порадіти і розділити свій тріумф з близькими людьми.

Стрілець

Стрільці зможуть отримати щось, чого хотіли. Сприятливий збіг обставин буквально подарує вам щось, за що ви давно боретеся. Не відмовляйтеся від перемоги, нехай вона і не зовсім ваша. Ви доклали достатньо зусиль, щоб мати право себе похвалити.

Козеріг

У Козерогів день буде вдалим, але тільки в тому випадку, якщо ви зможете відмовитися від старих методів і тактик. Пора діяти по-новому, ваше минуле важливе, але зациклюватися на ньому не можна. Не давайте пам'яті тягнути вас назад.

Водолій

Вас чекають перевірки і жорсткий контроль з боку якихось впливових людей. Вони помітять всі ваші недоробки, але і ваші досягнення не залишаться в тіні. Правда, нагороду ви все одно зможете отримати не одразу. Намагайтеся діяти розважливо.

Риби

Риби будуть діяти хаотично. Вам потрібно навести порядок в своїх справах і планах, інакше ви зовсім заплутаєтеся. Навколишні намагаються втручатися у ваші справи. Це може сильно вас дратувати, але не сваріть людей за бажання допомогти.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.